Panduan Lulus Peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik (PTD) Ogos 2014

“Bahan bacaan ini ini adalah maklumat yang dijamin dapat membantu mereka yang mahu lulus peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik. Apabila ia dibaca, dan praktiskan terus.”

Ini adalah kata-kata yang dihimpunkan daripada para pembaca yang telah mengaplikasikan segala maklumat yang dikongsikan dalam ebook Tips PTD yang lepas.

Buat pengetahuan umum, ebook ini telah membantu orang ramai untuk tampil lebih berkeyakinan dan berilmu, semasa menduduki peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik yang bakal berlangsung pada penghujung Ogos 2014.

Download 106 contoh soalan Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 di sini :

–>http://lcp.trwv.net/lcp/ikhwandesign/pegawaitadbir

 

Ebook Tips PTD : soalan bocor, langgar undang-undang

Terdapat satu pertanyaan yang menarik daripada prospek yang berminat. Soalannya agak relevan memandangkan ebook ini telah terbukti banyak membantu orang ramai.

Soalan itu adalah :
“Adakah ebook Tips PTD ini adalah soalan-soalan bocor daripada pihak SPA? Adakah ebook ini melanggar undang-undang?”

Bagi menjawab soalan ini, team Tips PTD yang diketuai oleh Tuan Muaz Hadi menulis kenyataan seperti berikut :
“Ebook Tips PTD tidak mengandungi sebarang soalan bocor. Kami juga tidak memperoleh maklumat berdasarkan ‘kabel-kabel’ tertentu atau sumber dalaman.”

Tambah beliau lagi,
“Setiap maklumat yang dihimpunkan dalam ebook ini adalah hasil penelitian dan kajian team Tips PTD sendiri. Soalan-soalan tidak boleh didedahkan kerana tertakluk pada Akta Rahsia Rasmi (OSA).”

Namun begitu, apa yang ingin ditekankan di sini adalah, setiap isi kandungan yang dihimpunkan dalam ebook Tips PTD ini memberikan gambaran soalan yang seakan-akan sama dalam peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik yang bakal berlangsung penghujung Ogos 2014 ini.

Download 106 contoh soalan Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 di sini :

–>http://lcp.trwv.net/lcp/ikhwandesign/pegawaitadbir

 

Ebook Tips PTD hanya untuk mereka yang serius mahu lulus

Jelas sekali, ebook ini bukan untuk semua. Ia adalah untuk para pembaca yang betul-betul serius mahu lulus dan diterima bekerja sebagai Pegawai Tadbir Diplomatik.

Dalam ebook Tips PTD, kita akan memperoleh pakej-pakej maklumat seperti berikut :

1. 14 contoh esei
7 contoh esei bahasa Melayu dan 7 contoh esei bahasa Inggeris. Membantu kita untuk menjawab soalan-soalan esei yang dikemukakan dalam peperiksaan Ogos 2014.

2. Pecahan format setiap seksyen
Team Tips PTD memberikan maklumat secara terperinci mengenai format untuk setiap seksyen.

3. 180+ Contoh soalan matematik
Koleksi soalan Matematik Khas Peperiksaan Kerajaan. Harga sebenar untuk pakej ini adalah RM40 jika dibeli secara berasingan.

4. Nota isu semasa
Nota isu semasa yang terkini yakni versi 2011/2012 yang diperoleh daripada sumber autoriti. Nota ini sangat penting untuk kita lulus dalam peperiksaan PTD penghujung Ogos 2014 ini.

5. Kemaskni percuma (selama 5 tahun)
Ini adalah tawaran gila yang ditawarkan oleh penulisnya, iaitu Tuan Muaz Hadi. Kita akan diberikan nota kemaskini percuma setiap kali peperiksaan PTD yang berlangsung setiap tahun.

Ini bermakna, apabila kita membeli ebook Tips PTD, kita sebenarnya telah menjimatkan ratusan ringgit dan berjam-jam masa untuk mendapatkan maklumat, bagimempelajari cara yang betul supaya lulus dalam peperiksaan PTD.

 

Ebook Tips PTD – jaminan pulang wang semula

Mereka sudah membantu lebih 8,000 calon peperiksaan kerajaan sejak tahun 2009. Andai kata kita gagal dan tidak berpuas hati dengan ebook Tips PTD, terus minta semula wang kita serta merta.

Muaz Hadi dan seluruh team mereka berani membuat jaminan ‘berani mati’ ini. Kerana mereka percaya dengan jaminan “Pakej Sampai Lulus” yang ditawarkan selama 5 tahun. Beserta dengan kemaskini percuma untuk setiap edisi.

Download 106 contoh soalan Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 di sini :

–>http://lcp.trwv.net/lcp/ikhwandesign/pegawaitadbir

 

Jadi, tidak ada sebarang kerugian yang berpihak pada pembeli. Semua risiko ditanggung oleh team Tips PTD. Sekiranya kita sudah melakukan tindakan seperti :
1. Beli (Klik di sini).
2. Ulangkaji ebook.
3. Hadir ke peperiksaan.

Kemudian kita dapati setiap maklumat yang dibekalkan langsung tidak membantu. Terus hubungi team Tips PTD untuk dapatkan semula wang kita 100%.
Beli sekarang, atau menyesal kemudian.

“Terima kasih atas tip dan bantuan yang diberikan mengenai peperiksaan awam Gred 41. Tip anda memang berguna dan membantu saya lulus dalam peperiksaan.” – Koh Pea Kee, pembeli ebook Tips PTD.

Ratusan pembeli ebook sebelum ini sudah memanfaatkan apa yang dikongsikan dalam ebook Tips PTD. Muaz Hadi memaklumkan bahawa jualan ebook ini akan ditutup pada penghujung Ogos 2014.

Ini kerana beliau dan seluruh team mahu fokus untuk membantu para pembeli ebook Tips PTD. Justeru itu, buat keputusan. Beli sekarang, atau menyesal selepas penghujung Ogos 2014 (Jualan akan ditutup).

Download 106 contoh soalan Pegawai Tadbir Diplomatik Gred M41 di sini :

–>http://lcp.trwv.net/lcp/ikhwandesign/pegawaitadbir

 

*Untuk peperiksaan Pegawai Tadbir Diplomatik M41, tarikh peperiksaan adalah penghujung Ogos 2014.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s